Абонирай се за новини

Класация на “ЗЕЛЕНИТЕ” за чистота на предизборната кампания

Освен, че проведохме чудесна предизборна кампания във Велико Търново и региона, която беше изцяло на улицата, ние следихме и за чистотата на предизорната кампания и за начина на провеждането й.

Ето и класацията ни, подредена по критерия за най-мръсен период на кампания:

1. НДСВ, чиято кампания протече и под призива “Да изчистим България”. Техния модел на поставяне на рекланите материали, не беше никак чист. Разхвърляни картички по земята във всевъзможни места. Рекламни материали, закачени с габърчета по дърветата и хаотично налепени плакати на всяко място за което се сетите.

Ето и водещата снимки от нашия мониторинг:

00007

dscf6586

2. ГЕРБ – Всекидневното заливане с различни рекламни листовки, караше хората да ги хвърлят къде ли не, което може и да не е пряка вина на ГЕРБ, но е повече от косвена. Не може да не сте излизали в града или региона и да не сте виждали разхвърляни навсякъде сините листовки, от където ви гледат кандидати или някой друг лидер на герберите. Затова те получават второто място. А и заради ето това. 90 % от рекламните материали тук са техни:

dscf6583

Номер 3 е за две малки партии, които използваха факта, че хората вървяха наведени и слагаха листовки направо ня земята. Наблюденията ни са от централния район на Велико Търново и малко от кварталите. Това са Лидер и Коалиция за родината. Последните се появиха за малко, но направиха много боклук.

Да ни е честита и тази класация и дано да видим как тези и други партии си изчистват мизерията, която направиха.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Официалния сайт на Велико Търново